Food Menu

Food Menu

Spice, Style, Sophistication

View Cart 0
76. Paneer Tikka Masala (M) 199.00
- Saftig grillet hjemmelaget grillet paneer (cottage cheese) tilberedt i en kremet masalasaus og paprika.
77. Paneer Makhni (Butter Paneer) (M, N) 199.00
- Mør hjemmelaget grillet paneer (cottage cheese) i en fløyelsmyk saus laget med smør, ferske tomater, cashewnøtter, fløte og indiske krydder.
78. Kadai Paneer (M) 199.00
- Aromatisk hjemmelaget grillet paneer (cottage cheese) putret i en dristig, aromatisk karri laget med løk, tomater, ingefær, hvitløk og ferskmalte krydder.
79. Paneer Shahi Korma (M) 199.00
- Shahi Korma-retter tilberedes i en kremet saus laget med cashewnøtter, løk, tomater og milde krydder.
80. Palak Paneer (M) 199.00
- Hjemmelaget grillet paneer (cottage cheese) tilberedt med fersk spinat og krydder.
81. Matar Paneer (M) 198.97
- Hjemmelaget grillet paneer (cottage cheese) og grønne erter tilberedt med berømt indisk masalasaus laget av løk, tomater, ingefær, hvitløk, ferskmalte krydder og paprika.
82. Sham Savera Kofta (M,SY) 199.00
- Frityrstekte spinatboller fylt med cottage cheese i en syrlig og krydret og kremet tomatsaus med honning.
83. Malai Kofta (M, N) 199.00
- Frityrstekte paneer (cottage cheese) kuler tilberedt i en mild og kremet cashewnøttsaus.
84. Aloo Gobhi Masala 189.00
- En klassisk nordindisk favoritt - Laget med poteter, blomkål og indiske krydder, gurkemeie, svart spisskummen og masalasaus.
85. Bhindi Masala (M) 189.00
- Fersk okra tilberedt i tomat- og løkmasalasaus
86. Daal Makhani (M) 189.00
- En berømt nordindisk rett laget med hele svarte linser og kidneybønner sakte tilberedt med krydder og smør.
87. Mix Vegetables (M) 189.00
- En fargerik blanding av ferske grønnsaker i en krydret saus – en vegetarisk fryd!
88. Channa Masala (M) 189.00
- Krydret og syrlig channa masala – laget med kikerter, løk, tomater, krydder og urter.
89. Daal Tadka (M) 189.00
- Gule linser i nord-indisk Dhaba-stil, tilberedt med løk, tomater, ingefær, hvitløk og aromatiske krydder.

Allergener

E – Egg, F – Fisk, G – Gluten, M – Melk, N – Nøtter, SE – Sesamfrø, SK – Skaldyr, SN – Sennep, SY – soya